Ogranak za zapadnu i centralnu Srbiju organizuje besplatan kurs - "Lečenje iznenadnog zastoja srca u stomatološkoj ordinaciji - kardiopulmonalna reanimacija kod odraslih“ 24.02.2024. godine

14. Februar 2024.

Poštovani članovi Ogranka za zapadnu i centralnu Srbiju,

Izvršni odbor Ogranka za zapadnu i centralnu Srbiju SKS organizuje za članove upisane u Imenik doktora stomatologije Ogranka za zapadnu i centralnu Srbiju besplatan kurs “Lečenje iznenadnog zastoja srca u stomatološkoj ordinaciji - kardiopulmonalna reanimacija kod odraslih“ 24.02.2024. godine (subota).

Kurs će se održati u Kragujevcu, u prostorijama sedišta Ogranka za zapadnu i centralnu Srbiju, Bulevar Kraljice Marije 54B/L, lokal 10, sa početkom u 11 časova.

Zdravstveni savet Srbije akreditovao je navedeni kurs pod brojem: V-1809/23-II  sa 6 bodova za učesnike. 

Broj polaznika kursa je ograničen i prvih 20 prijavljenih članova iz Ogranka za zapadnu i centralnu Srbiju stiču pravo da učestvuju na kursu, o čemu će potvrdu dobiti na mejl adresu.

Prednost za učešće na kursu imaće članovi, koji nisu do sada, od Komore, besplatno dobili neki od programa kontinuirane edukacije.

Prilikom prijavljivanja molimo Vas da ostavite ime, prezime, broj licence.

Prijave za učestvovanje na kursu možete poslati na mejl adresu: 

ogranak.kg@stomkoms.org.rs

Prijave možete slati zaključno sa 19.02.2024. do 08 časova. Nepotpune prijave i prijave poslate van naznačenog termina neće se razmatrati.

 

Napomena: Zbog ograničenog broja polaznika, o novim datumima organizovanja istog kursa bićete blagovremeno obavešteni.

Izvršni odbor Ogranka za zapadnu i centralnu Srbiju SKS će i u narednom periodu ogranizovati i druge vidove kontinuirane edukacije, besplatno za svoje članove. 

   

                                                                                                       Stomatološka komora Srbije